^Back To Top

Bosch Car Service

Iets goeds kan volgens ons altijd beter...    ONDERHOUD APK REPARATIE DIAGNOSE VAN ALLE MERKEN AUTO'S 

Samen klaar voor de toekomst
Dit jaar is het 30 jaar dat wij garant staan voor de mobiliteit in de regio Beuningen en omgeving!

Als het gaat om service, kwaliteit, kennis, klantvriendelijkheid en een reële  prijsstelling, staan we al meer dan 30 jaar goed bekend in de regio Beuningen en omgeving. Dat zijn niet onze woorden, maar die van onze klanten.

Wij doen alles om u mobiel te houden voor nu en de toekomst. De techniek en ontwikkelingen van UW auto gaan steeds sneller vandaar dat wij ons er wel van bewust zijn dat iets goeds altijd beter kan. En dat is precies de reden dat we u van het volgende op de hoogte willen stellen.

Gouden handjes
De ontwikkelingen gaan erg snel. Auto's worden gemaakt met behulp van de nieuwste technologie. Bijna elke auto heeft wel een computer aan boord, waarmee alles kan worden bestuurd en in de gaten worden gehouden. Tegenwoordig gaat het om kennis en apparatuur. Mannen met gouden handjes alleen, redden het niet meer. Dat houdt in dat wij als vakmensen die ontwikkelingen op de voet moeten blijven volgen.

Veel Bosch onderdelen
Om dat te kunnen hebben we ons aangesloten bij de Bosch Car Service Groep. Een landelijk toonaangevende keten met meer dan 400 aangesloten garagebedrijven.

Bosch is voor u en ons de beste optie, want nagenoeg elke nieuwe auto bestaat voor meer dan 70% uit Bosch onderdelen. De fabriek levert de meest geavanceerde diagnose- en werkplaatsapparatuur en heeft een scholingscentrum waar onze medewerkers op elk moment van de laatste ontwikkelingen op de hoogte worden gesteld en er mee leren werken.

Uw voordeel
Dat merkt u in uw portemonnee: Door onze kennis steeds up to date te houden, kunnen we problemen aan uw auto snel en accuraat opsporen en op de meest doeltreffende manier verhelpen. Snelheid is tijd en tijd is geld. En vakmanschap, deskundigheid en betrouwbaarheid krijgt u er automatisch bij !

 

Copyright © 2015. Garage Vermeer & Kersten   Webdesign: Movements Group - www.movements.nl