^Back To Top

Historie

Onderhoud apk reparatie alle merken auto's :

De familie Vermeer begon in 1985, nadat  Marcel Vermeer zijn opleiding MTS Autotechniek had voltooid een garagebedrijf in de wijk Lindenholt te Nijmegen. Na enige jaren werd de locatie in Nijmegen te krap en besloot men tot nieuwbouw in Beuningen. In 1994 vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe locatie.


In de periode dat de familie Vermeer startte in Nijmegen begon Erik Kersten een garagebedrijf in Weurt. Onder de naam KECO kwam dit bedrijf tot bloei en was, door een gestage groei van het klantenbestand, in staat over te gaan tot nieuwbouw aan de Metaalweg in 1993.


Om de klanten van beide bedrijven nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn werd in 1999 besloten tot samenvoeging van de beide bedrijven.
Gezien de groei van de onderneming en met het oog op de huidige branche-ontwikkelingen werd besloten een nieuwe stap in de toekomst te zetten. Per 1 september was de fusie van garage KECO en Garage Vermeer een feit. Deze fusie betekende voor garage KECO dat de ingezette groei van de afgelopen jaren voortgezet kon worden en samen met Garage Vermeer verdere uitbreidingen mogelijk werden. De naam werd gewijzigd in;

Garage Vermeer & Kersten
Januari 2005 is de familie Vermeer gestopt met het uitoefenen van de garage, vanaf die periode zijn Erik en Meryan Kersten verder gegaan, zij besloten om de naam Garage Vermeer & Kersten niet te wijzigen, daar deze naam een vertrouwde naam in de wijde omgeving is.

    

Copyright © 2015. Garage Vermeer & Kersten   Webdesign: Movements Group - www.movements.nl